EXPLICACIÓ DEL SERVEI D’ORIENTACIÓ I INSERCIÓ A ALUMNES DE PQPI

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest matí, alumnes del Programa de Qualificació Inicial Professional (PQPI) de l’Institut Abat Oliba de Ripoll han visitat el Consorci Ripollès Desenvolupament per conèixer de primera mà què és i com poden ser usuaris del Servei d’Orientació i Inserció Laboral. Un dispositiu adreçat a persones en situació d’atur a la comarca del projecte “Treball a les 7 comarques” del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el principal objectiu del qual és la millora de l’ocupabilitat al Ripollès, en especial d’aquells col•lectius amb dificultats importants d’inserció laboral. 

Xerrada SOIL PQPI-2

Aquests alumnes ara finalitzaran el programa i se’ls ha presentat el Servei com una de les opcions que tenen si volen inserir-se al mercat laboral i necessiten un acompanyament, que també els obri les portes a nova formació i a la realització de pràctiques.

Categories: Actualitat