TALLER DE MÀRQUETING DIGITAL I NOUS CURSOS AMB EL LEADER

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, amb la col·laboració del Consorci Ripollès Desenvolupament, tancarà l’oferta formativa d’aquest mes de juny amb el taller Màrqueting digital, t’interessa vendre mes?  a càrrec d’Acció 10.

Dirigit a empreses, emprenedors o particulars que necessitin conèixer i posicionar-se online i així incrementar el seu volum de negoci. Es donaran a conèixer les funcions i els avantatges del màrqueting digital i internet per tal d’aconseguir una millora en els resultats de les estratègies d’aquelles empreses immerses en processos d’expansió internacional.

Durada: 2hores
Horari: 9:30 a 11:30h
Lloc: dijous 19 de juny al Consorci Ripollès Desenvolupament

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 70 44 99, a través del correu: emprenedors@ripollesdesenvolupament.com o fent clic al següent link: INSCRIPCIÓ

Bona assistència als cursos de creació d’empreses i xarxes socials

Més d’una trentena de persones ja han participat en les dues sessions que hem organitzat aquest mes sobre Com crear la meva empresa(6 de juny) i Les xarxes socials en l’àmbit empresarial (10 de juny).


CursXarxesSocialsiEmpresaweb

Properes formacions juliol 2014

De cara al mes que ve tenim previst dur a terme sessions sobre Estratègia i model de negoci: com potenciar el teu negoci (1 juliol), Despeses declarables i ingressos de l’Agència Tributària (4 juliol) i Cooperatives (10 juliol).

Categories: Actualitat