NOVES FORMACIONS SOBRE CREACIÓ D’EMPRESES I LES XARXES SOCIALS DE L’ASSOCIACIÓ LEADER

Publicat per Comunicacio ADR el

Durant la primera quinzena de juny tindran lloc dues noves formacions en l’àmbit de l’emprenedoria i l’empresa. Estan organitzades des de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura en col·laboració amb el programa Catalunya Emprèn i el Consorci Ripollès Desenvolupament:

– Foment de l’emprenedoria: Com crear la meva empresa: dirigida a emprenedors o particulars que vulguin crear la seva empresa. Durant la formació es tractaran temes com les diferents formes jurídiques, els models fiscals i el diferents règims jurídics, els certificats d’usuari de l’agència tributària i com emplenar els documents d’alta, tant d’hisenda com de la seguretat social.Consulteu el programa

Ponent: Joan Pere Sellarés, Tècnic d’emprenedoria del Consorci del ripollès i assessor d’empreses.

Durada: 3:00 hores
Horari :  10:00 a 13:00h
Dia: 6 de juny de 2014

Lloc: Consorci Ripollès Desenvolupament (Viver d’empreses)

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s emplenant les dades del següent link: INSCRIPCIÓ

Tel: 972 70 44 99 / Correu eletrònic: emprenedors@ripollesdesenvolupament.com

– Les xarxes socials en l’àmbit empresarial: dirigida a autònoms i empreses que volen potenciar el seu negoci a les xarxes socials, i així aconseguir millorar el seu posicionament.Durant la formació es tractarà com actuar a les xarxes social des del punt de vista de l’empresa, les principals xarxes aplicades al món de l’empresa (Facebook, Linkedin) i anàlisis a través de Google Analytics. Consulteu el programa

Ponent: Josep Alberti, Resp Mkt a LekSport.com, CEO de Grera.net

Durada: 2:00 hores
Horari :  11:00 a 13:00h
Dia: 10 de juny de 2014

Lloc: Consorci Ripollès Desenvolupament (Viver d’empreses)

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s emplenant les dades del següent link:INSCRIPCIÓ

Tel: 972 70 44 99 / Correu eletrònic: emprenedors@ripollesdesenvolupament.com

Categories: Actualitat