NOU MAPA TURÍSTIC DE LA VALL DE RIBES

Publicat per Comunicacio ADR el

La Vall de Ribes ja disposa d’un nou mapa turístic que es podrà trobar a partir d’aquest mes de juny a l’Oficina de Turisme de la Vall de Ribes, diferents punts de la Vall i punts d’interès i informació turística de la comarca del Ripollès. Una iniciativa promoguda des del Consorci de la Vall de Ribes juntament amb el Consorci Ripollès Desenvolupament.

Coincidint amb la renovació de la imatge del Consorci d’aquest any, també s’ha renovat aquesta eina turística amb la voluntat de seguir el mateix patró que el mapa turístic del Ripollès. S’han revisat els elements destacats, la presentació de la informació de l’anterior mapa i s’ha apostat per la senzillesa visual i la pulcritud en el disseny amb l’objectiu de facilitar la seva interpretació.

MapaVallRibes-1  MapaVallRibes-2

Aquest nou mapa està imprès a dues cares. Per una banda hi ha el mapa, que conté el nou logotip del Consorci de Turisme de la Vall de Ribes, que situa el visitant i localitza els elements d’interès de cadascun dels sis municipis; i per l’altra banda, hi ha una breu explicació en català i castellà de les informacions, activitats i elements més destacats dels municipis de la Vall de Ribes.

La primera edició és de 20.000 exemplars que es podran trobar en dos formats: plegat (amb unes mides de 16×14) i obert (49×42).

La presentació d’aquest mapa turístic de la Vall coincideix amb la incorporació de Queralbs al consorci. Així Queralbs se suma als altres ajuntaments associats: Campelles, Pardines, Planoles, Ribes de Freser i Toses. D’aquesta manera la Vall de Ribes queda plenament representada en el sí del Consorci.

Des d’aquest 2014 el Consorci de Turisme de la Vall de Ribes està treballant per la imatge conjunta de vall en diferents àmbits: per una banda amb la presència en les xarxes socials i posicionament, per altra amb la renovació dels continguts de la pàgina web, que en les successives setmanes serà presentada. Finalment, i de cara als associats, s’està treballant des de la nova presidència per satisfer les necessitats i millorar la veu dels diferents membres dins el sí del Consorci, apostant per la proximitat amb els socis, recollint totes les propostes de millora que hi aportin.

Categories: Actualitat