MÉS DE 300 FOTOS A L’#INSTARIPOLL. I ARA, L’#INSTAVALLFOGONA

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquesta setmana el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona ha donat a conèixer els guanyadors del concurs #InstaRipoll que es va fer en motiu de la Festa de la Llana i el Casament a Pagès, el diumenge 18 de maig:

Primer Premi @neusika76: Una nit per a dues persones amb esmorzar a la Trobada Hotel + 1 dinar per a dues persones a l’Hostal de Rama + entrades al Centre d’Interpretació del Monestir i Monestir de Santa Maria de Ripoll i Museu Etnogràfic

Segon Premi @tomicelra: Dinar per a dues persones al CAT Can Guetes + passejada en burricleta per la ruta del Ferro i el Carbó + entrades al Centre d’Interpretació del Monestir i Monestir de Santa Maria de Ripoll i Museu Etnogràfic

Tercer Premi @mai_ona: Dinar o sopar per dues persones al Restaurant Braseria el Molí + entrades al Centre d’Interpretació del Monestir i Monestir de Santa Maria de Ripoll i Museu Etnogràfic

instaripoll

En dos dies es van penjar 310 fotografies per part de 38 usuaris diferents, les quals han sumat un total de 11.648 m’agrada i han arribat a 21.952 usuaris. Un impacte molt positiu que s’espera tornar a repetir en les properes cites de l’Instagram Your City a la comarca: la Tallada de Troncs de Vallfogona de Ripollès, l’1 de juny; el Mercat del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses, el 26 de juliol; el Concurs Internacional d’Habilitat de Gossos d’Atura de Ribes de Freser, el 7 de setembre i la Fira de la Puríssima de Campelles, el 6 de desembre.

La iniciativa del Patronat ha estat molt ben acollida per part dels municipis del Ripollès. Els ajuntaments que han volgut s’hi han inscrit amb un esdeveniment concret i el Consorci Ripollès Desenvolupament ha estat l’encarregat d’organitzar la logística, la trobada i els premis a repartir.

La propera trobada serà l’#InstaVallfogona, el proper 1 de juny. Pot prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies a Instagram entre l’1 i el 2 de juny, fetes amb dispositiu mòbil i amb les etiquetes #InstaVallfogona #InPyrenees #InRipolles . Les fotografies han de ser originals i creatives, alhora han de contribuir a difondre els atractius turístics de la població.

InstaVallfogonaweb

PROGRAMA

10.00h Trobada i esmorzar de bosquerol al Puig de Sant Miquel. Photocall davant l’església de Sant Julià.

10.45h Tallada de troncs: prova d’habilitat amb xerrac mecànic a la zona del Puig de Sant Miquel

11.30h Itinerari guiat (3 km, cal portar calçat còmode): nucli medieval, mirador can Rafart amb magnífiques vistes a la vall, pont medieval sobre la riera de Vallfogona, Molí de Dalt, paratge de la Tosca, jaciment arqueològic de la Teuleria del Pinetar de l’Obra i tornada per la riera i la zona esportiva amb vistes al nucli urbà des de llevant.

13.00h Tallada de Troncs: prova de la figura i finalització de la trobada.

PREMIS

Primer premi: Una nit d’allotjament per a dues persones al Turisme rural “Mas Regort” + un dinar per a dues persones al restaurant “El Forn” + entrades a la  piscina i tees de Vallfogona de Ripollès

Segon premi: Una nit d’allotjament per a dues persones al Turisme rural “Can Pau” + entrades a la piscina i tees de Vallfogona de Ripollès

Tercer premi: Un dinar per a dues persones al restaurant “Can Polla” + entrades a la piscina i tees de Vallfogona de Ripollès

EL RIPOLLÈS EN PROMOCIÓ

Aquesta mateixa setmana el Ripollès també ha estat objecte de promoció per part del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, en col·laboració amb el Consorci Ripollès Desenvolupament, ja que ha format part d’un viatge de videomàrqueting de l’Agència Catalana de Turisme. Un expert en la tècnica miniature tilt de vídeo ha visitat diferents indrets de la demarcació, en el cas de la comarca Camprodon, Ripoll i Vall de Núria, per enregistrar imatges des de llocs amb alçada: des del Pont Nou i el Campanar de Santa Maria de Camprodon i des del campanar del Monesir de Ripoll, per exemple. D’aquesta manera les imatges simulen paisatges en miniatura.

Categories: Actualitat