JORNADA SOBRE NORMATIVA FISCAL PER AUTÒNOMS I EMPRESES DEL MÓN RURAL

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura ha organitzat la jornada Normativa fiscal per autònoms i empreses del món rural, amb la col·laboració del Consorci Ripollès Desenvolupament. Es realitzarà el proper dilluns 26 de maig, de les 15.45 a les 18.30h, a la seu del  Consorci, a Ripoll.

La jornada tractarà les formes jurídiques i la fiscalitat de l’empresa (règim d’estimació directa i règim d’estimació objectiva) i està pensada per les empreses del sector rural, moltes d’elles petites i d’àmbit familiar. Consulteu el programa

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través del Consorci Ripollès Desenvolupament, al 972704499 o a emprenedors@ripollesdesenvolupament.com.

Categories: Actualitat