“ELOGI A LA LLUM” GUANYA EL CONCURS “CAPTURA L’ENERGIA”

Publicat per Comunicacio ADR el

Els guanyadors del concurs internacional Captura l’Energia han estat Fernando Peinado Cruz (Jaén) i Yurena Garcia Hernández (Tenerife), amb les fotografies “Elogi a la llum” i “Ens necessitem”. Com a premi, rebran un iPad2 i un iPod Nano respectivament.

1r Elogi a la llum

2n Ens necessitem

El jurat, integrat per un representant de cada grup d’acció local que participa en el projecte EURENERS 3*, de la Red Rural Nacional del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, ha escollit aquestes dues instantànies d’entre les cinc finalistes escollides per votació popular.

El concurs es tancarà amb la publicació d’un llibre que recollirà algunes de les fotografies presentades.

*Les entitats sòcies del projecte són l’Associació TEDER de Desenvolupament Rural de Terra Estella (Navarra), entitat coordinadora del projecte; el Consorci de Desenvolupament de la Ribera de Navarra EDER (Navarra), l’ADR Comarca Serra de Cazorla (Jaén), l’Associació “Terres de Llibertat” (Ciudad Real), l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura (Girona/Barcelona), el Grup Omezyma Baix Aragó – Matarranya (Terol), el Grup Sierra de Aracena i Picos de Aroche (Huelva) i els grups romanesos Grupul de Actiune Locala ” Plaiurile Oltetului ” i Grupul de Actiune Locala “Dirjov – Plapcea – Vedea”

Categories: Actualitat