INICI DEL CURS SOBRE COSTOS I VIABILITAT ECONÒMICA

Publicat per Comunicacio ADR el

El dimecres 14 de maig a la tarda va començar el curs “Costos i viabilitat econòmica per a la petita empresa” organitzat per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura amb el suport del programa Catalunya Emprèn, que gestiona el Consorci Ripollès Desenvolupament.

Curscostosiviabilitat-1

Es tractava de la primera sessió de la formació (les següents es faran el 21 i el 28 de maig) i va gaudir d’una molt bona resposta de públic: unes 25 persones procedents de diversos àmbits (empreses constructores, hostals i hotels, serveis diversos, així com estudiants i emprenedors).

Costosiviabilitat-2

Aquesta formació s’adreça a empreses o autònoms que volen tenir una gestió eficient dels seus costos i entendre bé les seves dades per poder avaluar el negoci propi.

Categories: Actualitat