VISITA DEL CONSORCI RIPOLLÈS DESENVOLUPAMENT I EL CONSELL COMARCAL A GALETES BIRBA

Publicat per Comunicacio ADR el

El president del Consell Comarcal del Ripollès i vicepresident del Consorci Ripollès Desenvolupament, Miquel Rovira, continua amb les trobades amb agents socioeconòmics de la comarca. En aquesta ocasió, després de fer-hi un primer contacte a la fira Alimentària de Barcelona, Rovira va visitar ahir Galetes Birba de Camprodon.

VisitaCCRGaletesBirba-3  VisitaCCRGaletesBirba-1

Rovira, juntament amb membres de la direcció del Consorci, va conèixer la fàbrica de la mà del gerent, Víctor Marsal, que els va explicar les línies de producció i l’estat actual de l’empresa. Marsal va fer una bona valoració del moment en què es troben i del fet d’obrir nous horitzons. Fa uns dies van estar presents en una fira a Xangai per obrir nous mercats.

A la fàbrica de Camprodon hi treballen 51 persones i, en el moment de la visita, estaven realitzant una línia de producció de galetes per a celíacs, sense gluten.

VisitaCCRGaletesBirba-2

Categories: Actualitat