NOU FULLETÓ DE TURISME FAMILIAR AL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

El Ripollès ofereix nombroses possibilitats per gaudir de la comarca amb tota la família. El públic familiar és un dels perfils que més visita el Ripollès i que vol fer activitats per la natura, conèixer l’entorn i realitzar visites culturals amb nens. Davant de l’augment de la demanda, el Consorci Ripollès Desenvolupament ha editat el fulletó El Ripollès és família, que fa un resum de les més de 90 propostes per fer amb família a la comarca que ja es troben detallades al portal turístic www.elripolles.com.

FULLETO TURISME FAMILIAR-1

Aquestes propostes van des de petites excursions de 30 minuts a 2 o 3 hores de durada, passejades amb ponis i cavalls, petites pedalades i rutes amb carruatge, fins a visites guiades per poder fer amb petits a la natura o al patrimoni històric del Ripollès.

Cada proposta disposa d’una fitxa tècnica que es pot descarregar en format pdf on es detalla la informació més necessària per poder realitzar l’activitat, com ara el municipi o punt d’inici, què es podrà observar al llarg de l’itinerari, en què consisteix l’activitat, si hi ha algun tipus de senyalització a seguir, la durada, l’edat recomanada dels nens o si cal portar cotxet, aigua o protecció solar, alguns dels elements indispensables a conèixer quan es viatja amb nens.

El turisme familiar és un dels més demanats pels visitants de la comarca. Fet que queda palès a les dades del 2013 sobre les visites i descàrregues al portal turístic www.elripolles.com: el turisme familiar és el tercer directori més visitat de la web, amb un total de 51.694 visites.

Per això s’ha fet un treball per desenvolupar el contingut de les 90 propostes amb els tècnics de la comarca del Ripollès i s’han editat gairebé 12.000 fulletons des del Consorci Ripollès Desenvolupament, que es podran trobar a les oficines de turisme i que ja s’han començat a difondre en fires turístiques. Una acció que queda emmarcada i vinculada a l’any 2014,  Any del Turisme Familiar a Catalunya, a iniciativa de l’Agència Catalana de Turisme.

Fulletó turisme familiar Ripollès

Categories: Actualitat