EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO EN DIRECTE DES DE RIPOLL

Publicat per Comunicacio ADR el

El Ripollès serà el protagonista de “El Matí de Catalunya Ràdio”, aquest divendres, 11 d’abril. L’equip del programa, amb la seva directora, Mònica Terribas, al capdavant, es desplaçaran a la capital del Ripollès i s’instal·laran a la sala Abat Abat Senjust de l’Ajuntament de Ripoll, annexa al Monestir. Hi seran des de les 6 del matí a la 1 del migdia. El programa, que serà obert al públic, servirà per difondre els actius culturals, turístics i econòmics de la comarca i és patrocinat pel Consorci Ripollès Desenvolupament i els ajuntaments de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, en el marc del projecte turístic Terra de Comtes i Abats.

El mati de CR Ripoll 2014

La candidatura de la portalada de Ripoll per ser declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO serà un tema destacat de l’espai. Mònica Terribas entrevistarà en directe Carme Polo, directora de candidatures de béns per ser inscrits com a Patrimoni Mundial de la UNESCO, i Jordi Munell, alcalde de Ripoll. Al llarg del programa també es parlarà de l’oferta cultural de Sant Joan de les Abadesses, dels actius econòmics de la comarca, i del seu patrimoni turístic i gastronòmic. També hi haurà l’actuació musical del grup Buhos.

Tot plegat es combinarà amb la informació i els continguts i seccions habituals del programa. “El Matí de Catalunya Ràdio” té una durada de 7 hores, de les 6 del matí fins a la 1 del migdia.

Categories: Actualitat