MÉS DE 3.000 TIQUETS VENUTS AL TASTATAST 2014 I MOLT BONA PARTICIPACIÓ A LA FIRA DE LES 40 HORES DE RIPOLL

Publicat per Comunicacio ADR el

La tercera edició del Tastatast, que va tenir lloc divendres passat a la Sala Eudald Graells de Ripoll, ha mantingut les xifres de l’any passat, amb el pas d’unes 400 persones i la venda de 3.300 tiquets (un increment respecte a l’edició del 2013, quan se’n van vendre 2.800). La fórmula de tastets de cuina del Ripollès a preus econòmics que van proposar una quinzena d’estands va tornar a convèncer el públic, que va omplir les taules habilitades a la sala.

Tastatast2014web-1

Tastatast2014web-2

Una bona participació que es va allargar també al llarg el cap de setmana durant la Fira de les 40 Hores. El bon temps, que va dur uns 27.000 visitants al certamen, es va notar també a l’estand del Consorci Ripollès Desenvolupament, ubicat a la plaça Sant Eudald. Molts visitants i veïns de la comarca es van acostar a recollir informació, sobretot de l’àmbit turístic. Més en concret, sobre senderisme, rutes ciclables i turisme familiar.

EstandCRDweb-2

EstandCRDweb-3

Aquest mateix cap de setmana l’àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament també ha estat al Saló Internacional de Turisme de Catalunya, a Barcelona, on s’han atès també moltes peticions sobre turisme de natura, en concret, de senderisme. En aquest sentit, tant a Ripoll com a Barcelona s’han repartit molts mapes de la comarca i molts fulletons de les 20 rutes que proposa la xarxa de senders Itinerànnia al Ripollès.

FotoSITC2014-1

FotoSITC2014-2

El proper cap de setmana, el Consorci també farà promoció dels atractius turístics de la comarca al Mercat del Ram de Vic on s’anirà, com al SITC, sota el paraigua del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona. 

Categories: Actualitat