BONA PARTICIPACIÓ AL SEMINARI SOBRE TRÀMITS TELEMÀTICS AMB L’AGÈNCIA TRIBUTÀRIA

Publicat per Comunicacio ADR el

26 persones han participat aquest matí a la formació Administració tributària AEAT. Tràmits telemàtics amb l’Agència Tributària. El seminari ha comptat amb la benvinguda del president de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, Miquel Rovira. Ha anat a càrrec de tècnics de l’Agència Tributària i ha tractat qüestions com les signatures electròniques, la seu electrònica, els tràmits en línia, la Notificació Electrònica Obligatòria o el registre telemàtic.

CursAg.Tributàriaweb

CursAg.Tributàriaweb2

L’ha organitzat l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura amb el suport de l’àrea d’Emprenedoria del Consorci Ripollès Desenvolupament i és una de la cinquantena de formacions que es duran a terme al Consorci al llarg del 2014. 

Categories: Actualitat