TERCER TASTATAST I PROMOCIÓ DEL TERRITORI EN DIVERSES FIRES

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Associació d’Hostaleria del Ripollès, juntament amb l’Aula d’Hostaleria del Consorci Ripollès Desenvolupament i l’Ajuntament de Ripoll, organitzen la tercera edició del Tastatast, que permetrà tastar la cuina del Ripollès a preus econòmics. Es farà el divendres 4 d’abril, a partir de les 19.30h, a la Sala Eudald Graells.

Tastatastcartell2014

La participació per part de restauradors i establiments es manté igual que en l’anterior edició. En total, una quinzena. Hi haurà nou restauradors: El Crocus, La Taverneta, CAT Can Guetes, La Piazzetta i La Solana del Ter de Ripoll, Cal Sart i Els Caçadors de Ribes de Freser, Cal Carter de Campdevànol i Can Dachs de Les Llosses; tres participants que faran postres: les Delícies del Ripollès i El Lladré i el Forn Ca la Carme de l’Associació de Petits Elaboradors del Ripollès; i tres participants que faran tasts de begudes: Vins Guillamet, Moliné Ratafia&Licors i cervesa artesana Minera.

L’any passat hi van passar unes 400 persones i es van vendre un total de 2.800 tiquets. S’espera mantenir una resposta similar per part del públic. Els preus seran els mateixos que en les edicions anteriors: 3 tiquets per 5 euros i 7 tiquets per 10 euros.

Promoció del territori a la Fira de les 40 Hores, al SITC i al Mercat del Ram

El Tastatast és una de les activitats que es farà en el marc de la Fira de les 40 Hores de Ripoll. El Consorci Ripollès Desenvolupament, un any més, hi serà present amb un estand a la plaça Sant Eudald, des d’on donarà a conèixer els serveis que ofereix, així com els atractius turístics i gastronòmics del territori.

El mateix cap de setmana (4, 5 i 6 d’abril) el Consorci també serà present al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), a Barcelona, a través del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona. Una tècnica de turisme del Consorci promocionarà el Ripollès al mostrador del Pirineu.

Promoció que continuarà el cap de setmana següent, els dies 11, 12 i 13 d’abril, al Mercat del Ram de Vic, on es farà una difusió conjunta amb les estacions de muntanya de Vall de Núria i Vallter2000, també en un mostrador del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

Categories: Actualitat