PRESENTACIÓ DEL PROJECTE ‘EL RIPOLLÈS A TAULA’ I DEL CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR DE DIRECCIÓ DE CUINA EN FORMAT FP DUAL

Publicat per Comunicacio ADR el

El proper dilluns 31 de març, a les 11 del matí, el Consorci Ripollès Desenvolupament presentarà El Ripollès a taula, projecte de dinamització del producte local que neix per enfortir els vincles entre els productors i les cuines del territori. La iniciativa inclou un nou web de Producte del Ripollès (www.productesdelripolles.com), un bloc de receptes i un tríptic que ajunta les temporades gastronòmiques i les jornades sobre agroalimentari i gastronomia al Ripollès.

Imatgefulleto

El treball amb el producte, els productors i la restauració ha passat per comptar amb una escola de formació dels futurs professionals del sector: l’Aula d’Hostaleria del Ripollès. Actualment s’hi imparteix formació ocupacional i formació reglada de l’Institut Abat Oliba de Ripoll en forma de Cicles Formatius de Grau Mitjà en Cuina i Gastronomia i en Pastisseria i Forneria. De cara al curs que ve, 2014-2015, i després d’una demanda per part del sector, es posarà en funcionament un Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Cuina en Format FP Dual. En la presentació s’explicarà en què consisteix la formació i què suposarà pel Ripollès el fet de tenir-la.

Consulteu l’ordre del dia

 

 

Categories: Actualitat