PRESENTACIÓ SOBRE PRÀCTIQUES DE JOVES EN EMPRESES EN EL MARC DEL PROGRAMA ODISSEU

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El proper dilluns, 17 de març de 2014, a partir de les 17h, la Fundació Eduard Soler de Ripoll acollirà una sessió informativa dirigida a les empreses sobre les possibilitats actuals dels contractes i convenis de pràctiques. La xerrada s’emmarca en el programa ODISSEU per al retorn i la inserció laboral de joves al medi rural, en el qual participen, entre d’altres, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i elServei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès.

imatgeOdisseu

Durant la sessió es parlarà de la tipologia de contractes i convenis de pràctiques, de procediments, recerca de candidats i incentius per a les empreses, i hi participaran ponents de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), de les Universitats de Girona i de Vic, del SOC, de l’Institut Abat Oliba de Ripoll i de la Fundació Eduard Soler.

Més informació i programa a la pàgina web de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura

Categories: Actualitat