INICI DE LA FORMACIÓ DE FORESTAL I RESTAURANT I BAR PER A JOVES DE 16 A 25 ANYS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Setze joves d’entre 16 i 25 anys han començat aquest matí la formació professionalitzadora enOperacions bàsiques de restaurant i bar i Aprofitaments forestals a les aules de formació del Consorci Ripollès Desenvolupament. Formen part de la trentena de nois i noies que participen al programa del SOC Joves per a l’Ocupació i que milloraran les competències professionals en sectors que tinguin sortida a la comarca del Ripollès.

Avui han començat les classes teòriques, tot i que aquestes formacions es desenvoluparan a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès (bar i restaurant) i al Centre de Formació Forestal Especialitzada al Parc del Castell de Montesquiu (aprofitaments forestals).

FormJovesRestaurantiBar

FormJovesAprofitamentsForestals

Properament, dins del mes de març, la resta de joves que participa en el programa ocupacional començaran la formació en Fabricació mecànica, impartida per la Fundació Eduard Soler. Tots plegats tindran la possibilitat d’inserir-se laboralment en empreses del sector durant 6 mesos.

Categories: Actualitat