BONA VALORACIÓ DE LA JORNADA DE CLOENDA DEL PROJECTE ‘ENERGIA I TURISME’ DEL LEADER

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Ahir es va dur a terme la jornada de cloenda del projecte Energia i Turisme, organitzada per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, al Castell de Montesquiu. Va comptar amb una trentena d’assistents, entre els quals gerents i equips tècnics de diversos Grups d’Acció Local de Catalunya, empresaris del sector de l’hostaleria i de diverses administracions catalanes.

BenvingudaCloendaweb

En el transcurs de la jornada, es va presentar l’eina de gestió energètica Energ.Tur, aplicació dissenyada per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, testada i posada a la pràctica pels diferents territoris dels socis cooperants del projecte, finançat en el marc dels ajuts per a la mitigació i adaptació al canvi climàtic de l’Euroregió: el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública Sigma de la Garrotxa, Pays Pyrénees-Méditerranée del Llenguadoc-Rosselló i l’Agència Reserva de la Biosfera de Menorca.

Més informació: notícia del web de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura

Categories: Actualitat