CANVI DE PRESIDÈNCIA AL CONSORCI DE TURISME DE LA VALL DE RIBES

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Des del mes de febrer passat, Eva Salmerón, alcaldessa de Planoles, ha assumit la presidència del Consorci de Turisme de la Vall de Ribes (constituït formalment l’octubre de 2012), en substitució de Roger Peñarroya. La nova presidenta espera “complir amb les expectatives que requereixen el càrrec” i agraeix al seu predecessor “la feina feta en l’esforç per la creació d’aquest Consorci”.

Ribes de Freser “col·labora amb la gerència (assumida pel Consorci Ripollès Desenvolupament des de juliol de 2013) i Planoles amb la secretaria del Consorci per no crear un ens que suposi un càrrec extra” per a les administracions. Els objectius principals seran que el Consorci de Turisme “augmenti el retorn de les inversions del socis en forma de visitants, crear producte i aconseguir que tota la Vall de Ribes treballi plegada en la promoció turística”. També serà clau treballar per la proximitat amb els socis i recollir totes les propostes de millora que ens aportin.

OT Vall de RibesLa nova Oficina de Turisme de la Vall de Ribes, seu del Consorci, es va inaugurar el 6 d’octubre de 2013

 

NOVA ETAPA DEL CONSORCI

Una de les primeres materialitzacions de la tasca que s’està duent a terme des del Consorci és la renovació completa de la pàgina web (www.vallderibes.cat), en les properes setmanes; l’actualizació i dinamització de les xarxes socials i eines dels Consorci (Facebook, twitter, Instagram i Canal de Youtube). També s’està preparant un bloc corporatiu on es recolliran diferents receptes amb productes de la Vall, articles d’interès i promocions turístiques. Des del mes de desembre de 2013 el Consorci ha canviat la seva imatge corporativa amb nou logo i imatge. Al llarg d’aquest any també s’editarà el nou mapa turístic de la Vall amb imatge i informacions renovades

 

Informació extreta de la nota de premsa del CT de la Vall de Ribes

Categories: Actualitat