El RIPOLLÈS ACULL UN BLOGTRIP DE NEU

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona ha organitzat per aquesta setmana, del 3 al 7 de febrer, el Blogtrip #InPyrenees. Ho ha fet juntament amb les estacions d’esquí i els ens de promoció turística comarcals, com és el cas del Consorci Ripollès Desenvolupment.

Durant aquests dies, 5 dels bloggers més influents en l’àmbit de viatges d’arreu d’Europa, els anglesos Andrew Higgs i Iain Mallory i els espanyols Mariana Calleja, Doris Casares i Diego Pons, visitaran la Cerdanya, el Ripollès i la Garrotxa. Al Ripollès hi seran el dimecres i el dijous, 5 i 6 de febrer. El dimecres aniran a Ribes de Freser i pujaran a Vall de Núria amb el cremallera, tot fent un viatge d’època amb el cotxe saló. Un cop allà, visitaran les instal·lacions, dinaran i faran una excursió amb raquetes de neu. El dijous es desplaçaran a Setcases i aniran fins a Vallter2000 a fer esquí de muntanya amb 3 experts en la matèria com a guies: Marc Pinsach i Nil i Oriol Cardona. L’estada al Ripollès es tancarà amb una visita a Camprodon.

Els bloggers són autors de llocs web molt influents i visitats a l’hora de programar un viatge:www.grownuptravelguide.comwww.traveldudes.orgwww.3viajes.com,www.malloryontravel.com i www.viajarcondiego.com i compten amb milers de seguidors a xarxes socials com Twitter. La seva experiència pel Pirineu gironí es podrà seguir per aquesta xarxa sota l’etiqueta #InPyrenees.

Categories: Actualitat