JORNADA D’ESPECEJAMENT DEL XAI I INICI DE LA CAMPANYA GASTRONÒMICA DEL XAI I DEL CABRIT DEL RIPOLLÈS ALS RESTAURANTS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Àrea d’Agroalimentari del Consorci Ripollès Desenvolupament ja té a punt el nou calendari de formacions per al 2014. En farà un total de 16 al voltant dels diferents productes agroalimentaris i associacions de productors que hi ha al Ripollès.

EspecejamentXai

La primera tindrà lloc el proper dilluns 10 de febrer i està organitzada conjuntament amb l’Associació de Pastors del Ripollès i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural. Es tracta de la jornada tècnica Especejament del xai, noves tendències, que tindrà lloc a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, de 16h a 20.30h. S’hi farà una classe d’especejament d’un xai a càrrec de Xavier Gallifa, president del Gremi d’Empresaris Carnissers i Xarcuters de Barcelona i província; i una classe innovadora de cuina del xai a càrrec de Francesc Rovira, de la Fonda Xesc de Gombrèn i Toni Sala, de la Fonda Sala d’Olost, ambdós amb estrella Michelin.

La jornada servirà per donar el tret de sortida a la campanya gastronòmica La cuina del xai i del cabrit del Ripollès, del 10 de febrer al 21 d’abril, que enguany arribarà a una quarantena de restaurants.

Consulteu el programa

Categories: Actualitat