NOVA DATA PEL TALLER PER APRENDRE A ANALITZAR OPERACIONS D’INVERSIÓ

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Demà, dijous 9 de gener de 2014, es farà el taller Eines per a l’anàlisi d’operacions d’inversió que s’havia de dur a terme el desembre passat. Es farà a la seu del Consorci Ripollès Desenvolupament, de 15 a 19h. El Consorci ha organitzat la jornada conjuntament amb GEST, Grups d’Estalvi Solidari Territorial, amb l’objectiu que els participants puguin conèixer els conceptes principals que intervenen en una operació d’inversió.

El taller anirà a càrrec de Víctor Galmés, formador d’Aposta SCCL en temes de comptabilitat i finances, i s’adreça a inversors no professionals que vulguin saber quins criteris d’avaluació se segueixen o quins recursos instrumentals existeixen a l’hora de realitzar una operació d’inversió.

La jornada és gratuïta i cal fer les inscripcions a través de telèfon 972 70 44 99 o a través de correu electrònic: mmauri@ripollesdesenvolupament.com.

Categories: Actualitat