BONA ASSISTÈNCIA AL CURS DE DISSENY I MÀRQUETING DEL PRODUCTE AGROALIMENTARI

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Àrea d’Agroalimentari del Consorci Ripollès Desenvolupament fa una bona valoració del curs deDisseny i Màrqueting del producte agroalimentari, que ha tingut lloc els dies 18 i 25 de novembre a la seu de l’entitat, a Ripoll. Hi ha assistit una quinzena de persones procedents de diferents àmbits del món agroalimentari: ramaders, productors de mel i de làctics, hotelers i turisme rural, carnisseries, elaboradors de plats cuinats, etc.

FotoDissenyiMKTGweb

Ha estat un curs participatiu i pràctic que ha anat a càrrec d’Olga Boada, de l’empresa Vibo8 Marketing, i que s’ha emmarcat en el projecte “Treball a les 7 comarques” subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Gairebé 160 persones formades des de l’Àrea

Al llarg del 2013, l’Àrea d’Agroalimentari ha organitzat sis formacions amb l’objectiu de millorar les competències del sector per les quals han passat 158 persones. Han estat cursos, bàsicament pràctics, sobre normativa de venda de proximitat, elaboració de nous productes carnis, experiències del sector oví, especejament i tallat de canals de xai, productes agroalimentaris i restauració i, finalment, aquest últim de disseny i màrqueting.

Categories: Actualitat