JORNADA PER AJUDAR A EMPRENDRE I MILLORAR L’EMPRESA A MONTESQUIU

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El proper dimarts 3 de desembre tindrà lloc la jornada tècnica Eines senzilles i innovadores per emprendre i millorar la teva empresa, al Castell de Montesquiu. L’organitza la Fundació CEDRICAT amb la col·laboració de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. La jornada vol ser un espai de trobada dirigit a persones emprenedores i responsables d’empreses, que ajudi a debatre i treballar de forma dinàmica i efectiva sobre el model de negoci de la seva idea o empresa a través del diàleg, l’anàlisi de l’entorn i la innovació. Durant la sessió es donaran a conèxer l’eina CANVAS i el mètode Lean StartUp i el programa FITA d’acompanyament integral a persones emprenedores.

La jornada és gratuïta i cal inscriure’s prèviament trucant al 973484320 o a través del correu cedricat@cedricat.catConsulteu el programa

Categories: Actualitat