EL SERVEI DE MENJADOR DE L’AULA D’HOSTALERIA DEL RIPOLLÈS COL·LABORARÀ AMB EL DESASTRE DE LES FILIPINES

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El Consorci Ripollès Desenvolupament i l’Institut Abat Oliba de Ripoll han decidit col·laborar amb els afectats pel pas del tifó Haiyan a la regió central de les Filipines. I ho faran destinant els beneficis del Servei de Menjador de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès de les dues properes setmanes a un dels comptes canalitzats des de Creu Roja i que servirà per enviar ajuda als més afectats pel desastre.

CFGMCuinaweb

El Servei de Menjador s’ofereix els dilluns i els dimarts de 13h a 15 h a través dels alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i de Pastisseria i Forneria de l’Institut Abat Oliba que fan la part pràctica a l’Aula d’Hostaleria del Consorci Ripollès Desenvolupament. El preu del menú és d’11 euros, vi i cafè inclosos, i hi ha la possibilitat de fer mig menú per 8 euros amb vi inclòs. Normalment, els diners que es recapten serveixen per fer una reinversió en els equipaments de l’Aula per estar a l’avantguarda del sector.

Els diners que es recaptin durant els dilluns i dimarts 25 i 26 de novembre i 2 i 3 de desembre tindran aquest objectiu solidari. Per realitzar una reserva cal fer-ho amb antelació al telèfon 972 70 44 99 (ext.1) o al correu electrònic aula@ripollesdesenvolupament.com.

Categories: Actualitat