EL RIPOLLÈS ES PROMOCIONA TURÍSTICAMENT A BARCELONA I AL FESTIVAL DE CINEMA DE MUNTANYA DE TORELLÓ

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Ahir, 12 de novembre, el Ripollès es va promocionar entre el públic barceloní en el marc d’un estand del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona situat al centre comercial Illa Diagonal de Barcelona. La promoció va anar a càrrec de l’àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament i del Museu Etnogràfic de Ripoll, que hi va portar dos tallers per a nens: l’Scriptorium i el Fem un xai. El mateix format que es va fer servir el maig passat en una acció promocional al centre comercial Diagonal Mar. Un centenar de persones van recollir material promocional, mentre que als tallers hi van participar una vintena de nens i nenes.

RipollesIllaDiagonal

RipollesIllaDiagonal3

  RipollesIllaDiagonal2

D’altra banda, el proper dissabte 16 de novembre, el Ripollès també serà present al Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló en un estand situat a la plaça Nova, davant del Teatre Cirvianum, de 10 del matí a 7 de la tarda. S’hi donaran a conèixer, sobretot, aquelles propostes turístiques més lligades a la muntanya, com poden ser les rutes de la xarxa de senders Itinerànnia que creua les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà (xarxa utilitzada per unes 41.000 persones al llarg del 2012).

Unes accions que pretenen captar més visitants i desestacionalitzar les temporades turístiques amb una oferta atractiva durant tot l’any.

RipollesIllaDiagonal4

Una d’aquestes ofertes, que està gaudint d’una bona resposta de públic, és el Terra de Comtes i Abats. Des de la inauguració del Centre d’Interpretació del Monestir de Ripoll, el 8 de març passat, fins a setembre de 2013, s’han acumulat més de 15.000 visites, comptant les visites lliures i guiades alsdiferents equipaments d’aquest producte cultural lligat als orígens de la nació catalana (els monestirs de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, els centres d’interpretació de Ripoll, Sant Joan i Montgrony, el Palau de l’Abadia de Sant Joan…), així com la participació a les activitats organitzades, com l’Alimentem el Mite de Sant Joan.

Categories: Actualitat