SETMANA DE FORMACIONS DEL LEADER RIPOLLÈS GES BISAURA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Aquest novembre, els 13 Grups d’Acció Local Leader de Catalunya, finançats pel Departament d’Agricultura i la Unió Europea, han organitzat més de 35 activitats a les zones rurals per divulgar els seus projectes amb temàtiques diverses com la responsabilitat social empresarial, la valorització del producte local, l’emprenedoria, els joves, la biomassa, l’estalvi energètic o la petjada de carboni. En el nostre àmbit territorial, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, ha dut i durà a terme 8 activitats, 5 de les quals es duran a terme a partir d’avui i al llarg de la setmana que ve:

Taula Rodona d’Emprenedoria Jove. Divendres 8 de novembre, a les 6 de la tarda, al Casal de Joves El Galliner de Ripoll. Més informació

Com elaborar un pla de viabilitat. Dilluns 11 de novembre, de 9 a 13 h, al Consorci Ripollès Desenvolupament, Ripoll. Programa

Gestió energètica municipal en zones rurals. 12 de novembre, de 9 a 14h, a la seu dels serveis centrals del DAAM, a Barcelona. Curs de gestió adreçat a tècnics municipals impulsat en el marc del projecte de cooperació catalana Energia i Forest. Programa

Masies + sostenibles. 14 de novembre, de 10.15 a 13 h, al Consorci Ripollès Desenvolupament, Ripoll. Jornada per informar sobre temes de sostenibilitat, com l’arquitectura sostenible, la conservació del patrimoni a les masies i recomanacions d’estalvi energètic. Programa

Xerrada sobre tècniques de venda. 14 de novembre, de 10.30 a 12.30 h a la Fundació Eduard Soler, Ripoll. Curs de formació específica sobre què cal saber per vendre.

JornadasmartGridsBcnweb

D’altra banda, ja s’han dut a terme tres formacions amb bona resposta de públic: un curs sobre laViabilitat econòmica i financera per a la petita empresa, que es va fer els dies 4 i 6 de novembre a Torelló i Ripoll respectivament; un Curs de producció de biomassa, que ha tingut lloc els dies 6 i 7 de novembre a Montesquiu; i una Jornada d’introducció a les Smart Grids rurals (formació avançada en conceptes de gestió energètica integrada), que es va fer el dia 30 d’octubre a Barcelona (a la fotografia).

Categories: Actualitat