JORNADA SOBRE TERRITORIS SMART I PRESENTACIÓ DE FES GEST CATALUNYA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El Consorci Ripollès Desenvolupament I l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura han organitzat pel proper dilluns 28 d’octubre la sessió Ripollès, avancem cap a un territori intel.ligent (smart). Es farà de les 18h a les 19h, a la sala d’actes del Consorci Ripollès Desenvolupament.

La sessió començarà amb la presentació del projecte Gestió Sostenible Rural, cap a la consolidació de territoris smart  i de la plataforma col·laborativa Smartrural.org, a càrrec d’Albert Puigvert, gerent de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i del Consorci Ripollès Desenvolupament. Posteriorment es farà la presentació de la iniciativa GEST – Grups d’Estavi Solidari Territorial, a càrrec de Dolors Sánchez, de la Fundació Seira. Veure programa

La sessió és gratuïta. Els interessats poden confirmar assistència al correu comunicació@ripollesgesbisaura.org abans del divendres 25 d’octubre (inclòs).

Categories: Actualitat