EL RIPOLLÈS ES PROMOCIONA A BARCELONA: A LA FESTA DELS SÚPERS I A LA IX JORNADA DE PATRIMONI CULTURAL-LA PEDRERA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El Ripollès també ha estat present a la multitudinària Festa dels Súpers 2013 que aquest cap de setmana passat ha tingut lloc a Barcelona, en concret, a l’estand que el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona va situar a l’esplanada de davant del Palau Sant Jordi, a l’Anella Olímpica de Montjuïc.

TallersRipollès-1

Un total de 600 nens i nenes, d’entre 3 a 12 anys, van participar als tallers que el dissabte hi van portar l’Scriptorium i el Museu Etnogràfic de Ripoll: un taller de l’Scriptorium, on van fer punts de llibre, al matí i un taller dels Pastors i Oficis, on van fer xais amb llana d’ovella ripollesa, a la tarda.

TallersRipollès-2

Els participants es van endur una bossa amb material promocional del Ripollès. També els visitants de l’estand van poder conèixer els recursos turístics de la comarca. En total es van repartir més de 3.000 fulletons de propostes de turisme familiar al Ripollès, de Terra de Comtes i Abats, del Museu i l’Scriptorium, així com mapes del Ripollès i guies de serveis i equipaments.

 

El CI del monestir de Ripoll a la Jornada de Patrimoni Cultural – La Pedrera

Des de l’Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament se’n fa un bon balanç. Una àrea que aquest proper dimecres 23 d’octubre tornarà a Barcelona per participar a la IX Jornada de Patrimoni Cultural – La Pedrera, que enguany té els centres d’interpretació del patrimoni com a temàtica principal.

La jornada començarà a les 9 del matí i inclourà conferències, tallers pràctics i presentacions. Una d’aquestes últimes anirà a càrrec de Raquel Molina, tècnica de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament, que hi presentarà El Centre d’Interpretació del monestir de Ripoll en el marc del Pla de Dinamització del producte turístic Terra de Comtes i Abats; projecte i gestió. Serà a les 17.30h a la Sala Gaudí de La Pedrera.

Categories: Actualitat