EL CONSORCI ACULL UNA TAULA RODONA DE L’AIJER SOBRE TERRITORI I MODEL ENERGÈTIC AMB LA PARTICIPACIÓ DEL CONSELLER SANTI VILA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El proper divendres 18 d’octubre, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, visitarà Ripoll. En el marc d’aquesta visita oficial, l’Associació Independent de Joves Empresaris del Ripollès (AIJER) l’ha convidat a participar a la taula rodona Territori i model energètic futur a Catalunya, que tindrà lloc a les 6 de la tarda, al Consorci RipollèsDesenvolupament.

Vila compartirà taula amb Miquel Cabré, president d’EolicCat i director d’Estratègia i Desenvolupament de Negoci d’Alstom Wind; Jaume Morrón, gerent d’EolicCat i director de DialEc; Lluís Sabata, director general de LERSA Energia i Albert Puigvert, gerent del Consorci Ripollès Desenvolupament.

Consulteu el targetó de l’acte.

Categories: Actualitat