RIPOLLÈS DESENVOLUPAMENT A LA INAUGURACIÓ DE LA NOVA OFICINA DE TURISME DE LA VALL DE RIBES

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Aquest diumenge passat el president del Consorci Ripollès Desenvolupament, Josep Maria Farrés, i les tècniques de promoció turística comarcal, van ser presents a l’acte d’inauguració de la nova oficina de Turisme de la Vall de Ribes, ubicada al nou aparcament de l’entrada del poble, propietat de Ferrocarrils de la Generalitat. Localització que permetrà un accés més fàcil i còmode al visitant, que no haurà d’anar fins al centre del poble.

Inaug_OTVallRibes

 D’aquesta manera es va voler visualitzar el suport que l’ens dóna a la nova infraestructura, que té la voluntat de centralitzar la informació turística de tota la vall. L’oficina compta amb una superfície de 82m2 (el doble d’espai que l’actual, situada als baixos de l’ajuntament) i disposa d’una sala amb taulell de recepció, un magatzem i un bany.

OT_Vall_de_Ribes

Inaug_OTVallRibesb 

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de Joan Cañada i Campos, secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals. I és que la infraestructura s’ha finançat a través del programa Viure al poble del Departament de Governació i Relacions Institucionals, que té l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar de la població dels municipis petits i mitjans, i en especial, de les zones rurals de Catalunya.

Categories: Actualitat