EL CONSORCI FARÀ UN CURS PER APRENDRE A GESTIONAR ELS CONSUMS ENERGÈTICS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Aprendre a gestionar els consums energètics. Aquest és l’objectiu del curs Gestió Energètica a l’Empresa, que el Consorci Ripollès Desenvolupament farà els propers dilluns 14 i 28 d’octubre. La formació és gratuïta, està adreçada a personal encarregat de la gestió energètica i té una durada de dos matins de 9h a 13.30h.

Endollverd

S’hi tractaran aspectes com la correcta comptabilitat energètica i els beneficis que aporta, la factura elèctrica, les auditories, la ISO 50.001 i les energies renovables (veure el programa). Les places són limitades a 15 participants i cal fer la inscripció prèvia ( energia@ripollesgesbisaura.org o al 972 70 44 99).

Aquesta és una nova formació del projecte Renowa’tt. Empresa, Energia i Forest, on també participen el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, l’Associació de propietaris i propietàries de finques rústiques de la Vall de Camprodon i Gir Eginyeria Agroambiental SL. Iniciativa subvencionada pel SOC i el Fons Social Europeu, d´acord amb el Programa d´ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l´Ordre EMO/312/2012, de 8 d´octubre.

 

Bona acceptació de les formacions en gestió energètica, forestal i biomassa

El projecte finalitzarà el desembre i està gaudint d’una molt bona acollida pel que fa a l’eix formatiu. Aquest mateix dijous, 10 d’octubre, s’iniciarà el curs de Gestió de paisatges, pastures i boscos mitjançant la ramaderia al Castell de Montesquiu amb la inscripció completa (vint persones).

A partir d’aquí, quedaran per realitzar alguns seminaris de gestió energètica i una formació especialitzada per a instal·ladors de caldereria.

Categories: Actualitat