UNA VINTENA D’ASSISTENTS A LA JORNADA SOBRE MÀRQUETING I COMUNICACIÓ SOSTENIBLE DEL LEADER

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Una vintena de persones van assistir el dimecres passat a la jornada sobre Màrqueting i Comunicació Sostenible, que va organitzar l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. La xerrada va tenir lloc a l’aula de formació de les Càpsules d’Emprenedoria del Consorci Ripollès Desenvolupament i va anar a càrrec de Jordi Romero d’Espai TReS (Territori i Sostenibilitat Social) i Ariadna Benet i Joaquim Braulio de JMC Communication & Innovation for Sustainability.

JornadaMKTGSostenible

L’objectiu de la formació, adreçada a emprenedors, autònoms, PIMES i professionals en general, era donar una visió de com crear nou valor empresarial a través de la sostenibilitat ambiental i social i els projectes responsables amb l’entorn i les persones.

 

JornadaMKTGSostenible-2

Recordem que des de l’Associació Leader es treballa per al desenvolupament del teixit associatiu i, entre altres, perquè les diferents empreses incorporin la responsabilitat social empresarial (RSE) que té en compte posar en valor aspectes com aquests. I és que la RSE és la integració voluntària, per part de les empreses, de les preocupacions socials i ambientals en les seves operacions comercials i les seves relacions amb els seus interlocutors o parts interessades.

Categories: Actualitat