L’ASSOCIACIÓ D’HOSTALERIA DEL RIPOLLÈS I L’AULA D’HOSTALERIA AL 10È ANIVERSARI DEL DIA MUNDIAL DEL TURISME AL CASTELL DE BIART

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Associació d’Hostaleria del Ripollès, amb el suport de l’Aula d’Hostaleria, va participar aquest dilluns passat al 10è aniversari del Dia Mundial del Turisme al Castell de Biart, a Masarac (Alt Empordà). Aquest acte anual, que aplega el sector turístic de les comarques gironines, va ser presidit enguany pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Associació_Hostaleria_Ripollès_a_Biart

L’Associació d’Hostaleria del Ripollès, encapçalada pel president, Fran Barroso, va participar un any més amb els aperitius que porten les diferents entitats que formen la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, amb un pastís fet amb carn de caneló i fruits secs acompanyat de parmentier de patata.

Categories: Actualitat