L’ASSOCIACIÓ LEADER ORGANITZA UNA XERRADA-TALLER SOBRE MÀRQUETING I COMUNICACIÓ SOSTENIBLE

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura ha organitzat el taller divulgatiu Màrqueting i Comunicació Sostenible: Una nova visió Empresarial. Com fer que la teva empresa generi valor i sigui innovadora. Tindrà lloc el proper 2 d’octubre al Consorci Ripollès Desenvolupament, a les 17:00h (duració aproximada 2:30 hores).

El taller anirà a càrrec de Jordi Romero d’Espai TReS (Territori i Sostenibilitat Social) i Ariadna Benet i Joaquim Braulio de JMC Communication & Innovation for Sustainability i té l’objectiu d’aprofundir en el paper de l’activitat empresarial en l’actual moment socioeconòmic. Estem vivint un canvi de paradigma social i cal que l’empresa s’hi adapti a través de la incorporació de noves estratègies de gestió i comunicació sostenible. Tot un repte i una oportunitat.

Un taller per a emprenedors, autònoms i PIMES que vulguin descobrir com la sostenibilitat ambiental i social, els projectes responsables amb l’entorn i les persones, generen propostes innovadores de creació de valor empresarial. És una nova visió empresarial, un compromís de l’empresa per enfocar la seva activitat comercial dins dels valors de la sostenibilitat (respectant els límits i aprofitant les oportunitats).

La jornada és gratuïta i oberta a tothom. Cal fer la inscripció trucant al 972 70 44 99 o al correu comunicacio@ripollesgesbisaura.org.

Categories: Actualitat