UNIÓ DE PAGESOS ORGANITZA A RIPOLL UN CURS SOBRE INTERNET I XARXES SOCIALS PER A DONES OCUPADES AL MÓN RURAL

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’aula de formació de les Càpsules d’Emprenedoria del Consorci Ripollès Desenvolupament (C/Joan Miró 2-4. Pol. Ind. Els Pintors de Ripoll) acollirà, a partir del dia 12 de setembre, un curs sobre Internet i xarxes socials organitzat per Unió de Pagesos de Catalunya.

Es tracta d’una formació adreçada a dones ocupades al món rural i col·laboradores que aprofundirà en temes com la navegació, cerca i comunicació en el món digital i les xarxes socials. Aquest proper dijous 5 de setembre es presentarà el curs i es lliurarà la documentació (a les 19h), mentre que les classes s’impartiran els dies 12, 17, 19, 24 i 26 de setembre i 1 i 3 d’octubre de les 19h a les 22h.

ImatgeCursXarxesSocials

Les inscripcions s’han de formalitzar al tel. 629 44 27 42 o a crosset@uniopagesos.org. El curs és gratuït i està subvencionat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el Fons Social Europeu.

Més informació

www.pageses.cat

Categories: Actualitat