ESTRENA DE L’ESPECTACLE “SOTARREL, UN CANT A LA TERRA” DINS DEL CICLE DEL COMTE ARNAU DE SANT JOAN

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Aquest dissabte 20 de juliol, el XVIII Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses viurà l’estrena de l’espectacle Sotarrel, ideat i creat pel compositor i guitarrista Joan Carles Martínez Prat. L’actuació combinarà les disciplines artístiques de música, dansa, poesia i imatge, cercant el llenguatge de tradició i modernitat. És un cant a la terra, a les muntanyes, a les persones que han fet el caràcter dels indrets, retrobant un espai en el temps present en la memòria. S’inspira en les muntanyes, paisatge i persones de Feitús (Vall de Camprodon), les estacions, l’espai natural…

c20web

L’espectacle començarà a les 22h a l’Era d’en Serralta i, en acabar, el públic podrà conversar amb els artistes.

Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses

Terra de Comtes i Abats

 

 

 

 

Categories: Destacats