UNA AGÈNCIA LÍDER A ANGLATERRA EN TURISME DE SENDERISME GRAVARÀ LA SEVA PROMOCIÓ AL RIPOLLÈS I A LA GARROTXA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

La promoció turística del 2014 de l’empresa Inntravel, líder en turisme de senderisme a Anglaterra, tindrà els paisatges i senders de la Garrotxa i el Ripollès com a protagonistes. Fa molts anys que aquesta empresa treballa amb el territori per portar turistes amants del senderisme a descobrir les experiències que els ofereix la zona, que compta amb la xarxa de senders senyalitzats i propostes de rutes d’Itinerànnia.

phpThumb generated thumbnailjpg

La seva directora general, Alison Hall, explica que el que més els agrada és “l’hospitalitat de les persones, els paistages i la facilitat de treball amb la gent d’aquí per muntar paquets a oferir als turistes anglesos”.

Hall explica que la seva agència treballa amb moltes zones d’Europa i que ha decidit apostar per la Garrotxa i el Ripollès per poder ensenyar als potencials visitants el que poden experimentar gràcies al paisatge, la cultura i la gastronomia que tenen les dues comarques.

Aquests dies dos periodistes i dos bloggers de la seva agència de promoció de Londres ha visitat la zona per poder elaborar vídeos promocionals que penjaran al seu web i al Youtube, entre d’altres plataformes de difusió.

Categories: Destacats

1.763 comentaris

Els comentaris estan tancats.