EL CONSORCI PREPARA UN VIATGE TÈCNIC A LA FIRA OVINA FRANCESA TECH-OVIN

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El Consorci Ripollès Desenvolupament i l’Escola de Capacitació Agrària de l’Empordà, que pertany al Departament d’Agricultura (DAAM), estan preparant un viatge tècnic a la Fira Tech-Ovin de Bellac, a França, especialitzada en ramaderia ovina. Aquest certamen té lloc cada dos anys, consta de 230 expositors, reuneix més de 500 animals d’alt valor genètic de 30 races ovines diferents i hi passen uns 15.000 visitants procedents de França, però també d’arreu del món.

BellachTechOvin

Amb aquest viatge tècnic, es dóna l’oportunitat a persones relacionades amb el sector de tota la cadena productiva (pastors, carnissers, cuiners, artesans de la llana, etc.) d’acostar-se al cor de la principal zona francesa en producció ovina i formar-se a través de les conferències i presentacions que hi tindran lloc. Consulteu el programa

El viatge es farà els propers 4 i 5 de setembre, serà gratuït i les persones que s’apuntin només s’hauran de fer càrrec de les despeses d’allotjament i manutenció. La data límit d’inscripció és el 31 de juliol i cal fer-la a través del Consorci (972 70 44 99 o r.auquer@ripollesdesenvolupament.com) o de l’Escola de Capacitació Agrària de l’Empordà (972 630 622 o tcolell@gencat.cat).

Aquesta sortida és una més de les activitats emmarcades en el pla de formació adreçat al sector oví en el qual participen des de fa 4 anys les entitats ripollesa i empordanesa.

Categories: Destacats

2.185 comentaris

Els comentaris estan tancats.