LA MÚSICA ANTIGA PROTAGONISTA AQUEST PROPER DISSABTE DEL CICLE DE REPRESENTACIONS DEL MITE DEL COMTE ARNAU

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El XVIII Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses torna aquest dissabte 13 de juliol, a les 22 hores, amb el concert Amors e cançó: El cançoner de Sant Joan de les Abadesses i trobadors de la Corona d’Aragó, que oferirà la Capella de Ministrers en el marc incomparable del Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

CapellaMinistrers

Capella de Ministrers, un dels millors conjunts mundials de música antiga, ens proposa un suggeridor viatge a l’època medieval de la mà de trobadors com Berenguer de Palou o Ponç d’Ortafà i d’obres de la mateixa època de Sant Joan de les Abadesses.

Sota la direcció de Carles Magraner, fa més de vint-i-cinc anys que realitza gires i concerts i participa en prestigiosos festivals d’arreu del món. La seva discografia abasta més de quaranta discos, que reflecteixen la seva tasca de recuperació i divulgació de la música antiga i els situa entre els millors grups de música antiga del món.

El XVIII Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau forma part de les activitats ofertes en el marc del projecte turístic Terra de Comtes i Abats.

 

Categories: Destacats