JORNADA PER FOMENTAR LA SINERGIA ENTRE PRODUCTE AGROALIMENTARI DEL RIPOLLÈS I RESTAURACIÓ

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Els productes agroalimentaris del Ripollès i la restauració és el nom de la jornada que tindrà lloc el proper dijous 27 de juny, a partir de les 5 de la tarda, al Consorci Ripollès Desenvolupament.

fotoproducte

Hi participaran, per una banda, restauradors de la comarca que parlaran del consum de productes del Ripollès i de km.0 i , d’altra banda, dos experts que parlaran de l’Slow food, la pagesia i la restauració per enfortir el territori i dels productes agroalimentaris com a elements clau per a la singularització de les ofertes turístiques. Consulteu el programa

També s’aprofitarà per fer difusió de la Guia dels productes agroalimentaris de qualitat inclosos a la marca de garantia Producte del Ripollès, que ha elaborat el Consorci Ripollès Desenvolupament, i que ja s’ha començat a repartir entre els productors. Durant la jornada s’aprofitarà per repartir-la entre els restauradors. La guia vol donar a conèixer la riquesa del teixit productiu de la comarca entorn de la producció agroalimentària i facilitar el coneixement i el contacte directe entre els productors i els consumidors.

La jornada, que és gratuïta, es clourà a les 19.30h amb una degustació de productes del Ripollès.

Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia al Consorci Ripollès Desenvolupament, al 972704499 o al correu r.auquer@ripollesdesenvolupament.com.

Categories: Destacats

1.969 comentaris

Els comentaris estan tancats.