XERRADA SOBRE CERTIFICACIÓ ENERGÈTICA D’EDIFICIS EXISTENTS EN MOTIU DE LA SETMANA DE L’ENERGIA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El 13 d’abril de 2013 es va publicar el Reial Decret 235/2013 pel qual s’aprova el procediment bàsic per a la certificació de l’eficiència energètica d’edificis. Aquest Reial Decret marca que a partir del dia 1 de juny de 2013 és obligatori posar a disposició de compradors o arrendataris d’edificis o part dels mateixos un certificat d’eficiència energètica.

Aquesta notícia ja fa uns dies que circula pels diferents mitjans de comunicació, cosa que ha generat una forta polèmica i molts dubtes per part de propietaris d’immobles.

És per aquest motiu i coincidint amb la Setmana de l’Energia 2013, que tindrà lloc del 25 al 28 de juny, que el Consorci Ripollès Desenvolupament i l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, amb la col·laboració de l’Institut Català de l’Energia, han organitzat una xerrada sobre certificació energètica d’edificis existents.

La xerrada serà el proper dimecres 26 de juny, a les 19h, a la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll, i anirà a càrrec de Joan Josep Escobar, cap de la Divisió de Gestió Energètica de l’ICAEN.

Categories: Destacats