UNA REPRESENTANT DE LA COMISSIÓ EUROPEA VISITARÀ EL LEADER RIPOLLÈS GES BISAURA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Una representant de la Comissió Europea del Programa de Desenvolupament Rural (PDR), en el marc del qual s’atorguen els ajuts Leader, serà aquesta setmana a Catalunya per fer una visita de seguiment del programa. El dijous dia 13 de juny es farà un comitè de seguiment del PDR a Catalunya, al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a Barcelona.

LEADER RIPOLLES logoEl divendres 14 de juny, per tal de fer seguiment del Programa al territori, la representant de la Comissió Europea visitarà l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. A les 9.30h es farà una recepció i presentació de l’entitat per part del president, Miquel Rovira, al Centre de Desenvolupament Forestal La Solana de Montesquiu, projecte públic creat des del Consorci de la Vall de Ges, Orís i Bisaura gràcies, entre d’altres, a un ajut Leader.

Tot seguit, la comitiva es desplaçarà al Ripollès. A les 10.30h visitarà a Campdevànol l’empresa Carns de Confiança SL, amb la marca comercial PIRINAT, beneficiària d’ajuts Leader per a la construcció i instal·lació d’una sala d’especejament. A les 12h visitarà l’explotació de vaques de llet Cal Tomàs de Bruguera, receptora d’un ajut associat al Contracte Global d’Explotació (CGE).

Finalment, a les 13.15h, la representant de la Comissió Europea podrà veure un tercer beneficiari d’ajuts Leader per ampliació, millora i diversificació de serveis, l’Hotel Els Caçadors de Ribes de Freser. La visita es clourà amb un dinar al mateix establiment.

Categories: Destacats