EL DIRECTOR DEL SOC FELICITA LA TASCA DE RIPOLLÈS DESENVOLUPAMENT EN MATÈRIA D’ORIENTACIÓ, FORMACIÓ I INSERCIÓ LABORAL

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El director del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Joan Aregio, ha visitat avui el Consorci Ripollès Desenvolupament per conèixer les tasques i els programes que està fent l’entitat vinculats al SOC, com el Servei d’Orientació, inserció i formació laboral del projecte “Treball a les 7 comarques” i els programes ocupacionals que es coordinen entre el Servei i l’Aula d’Hostaleria del Ripollès.

GrupDiplomesDirectorSOC

Per cloure la visita Aregio ha fet el lliurament de diplomes a una vintena d’alumnes que, el curs 2011-2012, van seguir el Programa de Qualificació Professional Inicial o PQPI (amb formacions d’Operacions bàsiques de cuina i Operacions bàsiques de restaurant i bar)  i la Formació d’Oferta (amb formacions de sommelier, pastisser/a i  processador/a d’un servei d’àpats) del Consorci.

Aregio ha dit que “són temps difícils per a tothom, però encara més per a aquells que no es formen”. Per això ha destacat la “molt bona tasca” que s’està fent des del Consorci a nivell comarcal. El director del SOC s’ha referit a les xifres d’atur donades a conèixer del mes de maig: “ha estat un mes de maig bo. Al Ripollès esteu per sobre de la mitjana de Catalunya i de les comarques gironines. Això vol dir que s’està fent feina i ben feta”. Aregio s’ha mostrat moderadament optimista “hem de ser pudents, però tampoc cal caure en el desànim”.

VisitaDirectorSOC  VisitaDirectorSOC2

Durant la visita, Aregio ha estat acompanyat de la subdirectora de Polítiques Actives d’Ocupació del SOC, Maria Assumpció Gil. El president del Consorci, Josep Maria Farrés; el vicepresident del Consorci i president del Consell Comarcal, Miquel Rovira, i el diputat al Parlament de Catalunya, Xavier Cima, han fet d’amfitrions de la visita. La comitiva també s’ha desplaçat a l’Hospital Comarcal de Campdevànol per poder visualitzar la tasca del Consorci en matèria de pràctiques no laborals, inserció laboral i intermediació amb les empreses.

VisitadirectorSOC1

Categories: Destacats