EL CONSELLER PELEGRÍ ES REUNEIX AMB L’ASSOCIACIÓ LEADER RIPOLLÈS, GES BISAURA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El proper divendres, 31 de maig de 2013, el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Josep Maria Pelegrí, visitarà l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, la seu de la qual es troba al Consorci Ripollès Desenvolupament. Pelegrí estarà acompanyat pel director general de Desenvolupament Rural, Jordi Sala, i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, i serà rebut pel president de l’Associació, Miquel Rovira, i la vicepresidenta, Rosa Vestit.

L’objectiu de la visita és conèixer la tasca que du a terme aquest grup d’acció local, que va ser seleccionat pel Departament per desenvolupar el programa Leader 2007-2013 en l’àmbit territorial del Ripollès i vuit municipis de les Valls del Ges i Bisaura.

Després d’una primera reunió a porta tancada, el conseller visitarà una de les iniciatives beneficiàries d’ajuts Leader a Gombrèn, la Fonda Xesc. Aquest establiment va obtenir la primera estrella Michelin al Ripollès l’any 2009 i ha rebut un ajut del programa Leader per a l’ampliació i millora del restaurant.

Un cop finalitzada aquesta visita i en aquesta mateixa població, hi haurà una trobada amb els mitjans de comunicació.

Categories: Destacats