ALUMNES DELS CURSOS PER A EMPRENEDORS DEL SECTOR OVÍ EXPLICARAN LA SEVA EXPERIÈNCIA EN UNA JORNADA TÈCNICA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Àrea d’Agroalimentari del Consorci Ripollès Desenvolupament, juntament amb el Departament d’Agricultura (DAAM) i l’Escola de Capacitació Agrària de l’Empordà, ha organitzat la jornada tècnica Noves experiències en el sector oví. Tindrà lloc el proper dimecres 22 de maig, al Castell de Montesquiu, i té com a objectiu donar a conèixer experiències que han dut a terme en les pròpies explotacions alumnes que han passat pels cursos de gestió i maneig per a emprenedors del sector oví organitzats anteriorment.

La jornada començarà a les 10 del matí amb un parell de conferències sobre la nova pagesia i el nou perfil de la gent que s’incopora i sobre la metodologia en la gestió de dades i, a partir de les 12.30h, es farà un balanç sobre la formació dels cursos del sector oví que s’han fet i, tot seguit, hi haurà la presentació d’experiències d’alumnes que han passat pels cursos procedents d’Osona, el Ripollès, el Lluçanès i la Garrotxa. La jornada es clourà amb una taula rodona. Consulteu el programa complet

La inscripció és gratuïta i cal fer-la prèviament a l’Escola de Capacitació Agrària de l’Empordà (972 630 622 o tcolell@gencat.cat) o al Consorci Ripollès Desenvolupament (972 70 44 99 o r.auquer@ripollesdesenvolupament.com). També es poden fer inscripcions a través del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt.

L’organització de la jornada compta amb el suport de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

Categories: Destacats