EL RIPOLLÈS ES PROMOCIONA A DIAGONAL MAR

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El Ripollès participarà en una acció de promoció turística a Diagonal Mar (Barcelona) organitzada per l’Agència Catalana de Turisme. Una tècnica de promoció turística del Ripollès serà demà dijous, 9 de maig, a l’estand del Patronat de Turisme de Girona, des d’on es promocionarà la província i es farà també difusió dels atractius turístics de la comarca.

La promoció ripollesa comptarà amb el suport del Museu Etnogràfic de Ripoll, que hi realitzarà, de 17 a 19h, dos tallers per a nens: el Taller Scriptorium i Fem un ramat. En el primer taller, nens i nenes de 6 a 14 anys podran provar d’escriure com ho feien els monjos copistes del Monestir de Ripoll, utilitzant plomes, tinta i fent lletra medieval. En el segon, pensat per a nens de 4 a 8 anys, els participants podran fer una ovella ripollesa amb llana de veritat.

Aquesta promoció es farà en el marc d’un espai molt experiencial i dinàmic dins el mateix recinte comercial. La idea és mostrar el territori a través d’ipads  i pantalles tàctils i anar amb menys material en paper possible.

Categories: Destacats