UN PROFESSOR DE L’AULA D’HOSTALERIA AMB ELS GERMANS ROCA A LONDRES

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Un professor de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès del Consorci Ripollès Desenvolupament, el figuerenc Jordi Castelló, va ser ahir a Londres amb el Patronat de Turisme Costa Brava de Girona, preparant un esmorzar amb productes típics catalans a l’Hotel Mandarín, aprofitant la proclamació del millor restaurant del món d’entre una llista de 50.

Jordi Castelló i germans Roca

Castelló va estar amb els germans Roca, que hi van presentar el projecte d’El somni, poques hores abans que el seu restaurant El Celler de Can Roca, fos proclamat el millor del món en una cerimònia que va tenir lloc a la sala Guildhall de la capital britànica.

Jordi Castelló (el de la bata blanca, just a sota de la bandera britànica) es va fer aquesta fotografia que podeu veure més amunt amb els guardonats.

Categories: Destacats

840 comentaris

Els comentaris estan tancats.