JORNADA SOBRE BIOMASSA FORESTAL A RIBES DE FRESER

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El proper dimarts, 30 d’abril de 2013, tindrà lloc la jornada Aplicacions on-line i eines de suport per a l’explotació de biomassa forestal, a la seu del Consorci d’Espais d’Interès Natural del Ripollès, a Ribes de Freser. L’organitzen ELFOCAT (Associació d’Entitats Locals Propietàries Forestals de Catalunya) i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i hi col·laboren, entre d’altres, el Consorci Ripollès Desenvolupament i l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.

L’objectiu principal és donar a conèixer eines, aplicacions on-line, dades i casos de tot el que envolta la biomassa forestal i el seu aprofirament energètic. La jornada tècnica, que s’iniciarà a les 9.30h, servirà per donar a conèixer, entre d’altres, el Projecte CLIMA, els Plans municipals d’implementació de calderes, l’eina MIRABOSC per avaluar els recursos forestals dels boscos de Catalunya i eines de càlcul d’emissions CO2 dels treballs forestals i per avaluar l’impacte d’un projecte de biomassa. La jornada es clourà a les 16.30h, després d’una visita a la caldera i a la xarxa de calor de Ribes de Freser. Veure el programa

La inscripció és gratuïta i cal fer-la a través del correu ctfc.esplugadefrancoli@ctfc.es o al 977 871 716. Les inscripcions es tancaran quan s’arribi a les 40 persones.

Categories: Destacats

5.076 comentaris

Els comentaris estan tancats.