EL CONSORCI I EL LEADER ORGANITZEN UN SEMINARI TÈCNIC DE NOUS PRODUCTES CARNIS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Durant tres dies, el mestre artesà cansalader-xarcuter i mestre embotidor Francesc Reina serà a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, al Consorci Ripollès Desenvolupament, per dur a terme el seminari tècnic Elaboració de nous productes carnis.

Es tracta de proposar idees, tècniques i nous productes als treballadors de les carnisseries i cansaladeries-xarcuteries per tal que puguin innovar en el seu sector. Així, hi haurà ponències on Reina parlarà de productes com les botifarres quadrades i sense budell, de preparacions per embotir o només elaborades amb verdures o sobre com fer kebabs de colors i mini hamburgueses mixtes de carns variades, amb verdures i llegums, entre d’altres.

El seminari començarà el dissabte dia 27 d’abril a les 16.15h amb la presentació de Miquel Rovira com a president de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, continuarà el diumenge 28 de 10 del matí a 8 de la tarda i es clourà el dilluns 29 a les 11 del matí.

L’organització és a càrrec de l’Àrea de dinamització del sector agroalimentari i l’Aula d’Hostaleria del Consorci Ripollès Desenvolupament i de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.

El preu de la inscripció és de 25 euros i cal fer-la al 972 704499 o a r.auquer@ripollesdesenvolupament.com.

Consulteu el programa del seminari 

Categories: Destacats

943 comentaris

Els comentaris estan tancats.